september 16, 2010

I dag vil jeg fortælle lidt om 5 gode wordpress plugins jeg selv bruger her på siden wilhelmsen.tv. Fælles for dem er at de er gratis, nemme at bruge og flere af dem kan hjælpe dig med at udgive dine tekster direkte ud på de sociale netværk.

Har du nogle gode plugins mine læsere ikke kan leve uden kan du jo kommentere indlæget her under.

1: Seo: Når du skal søgemaskine optimere din blog kan det være svært af finde det rigtige plugin til dette da der er utroligt mange af dem der ude. Jeg har gode erfaringer med all in one seo som er et utroligt omfangsrigt plugin der virker.

2: Når du skal have dit indhold ud på de sociale netværk kan det være smart at sætte din wordpress blog til at gøre dette automatisk i dit navn. Med følgende plugin kan dine brugere dele, tweete og syntes godt om dine indlæg, og kan desuden sende dit indhold ud på Facebook og twitter automatisk. Du kan se dette plugin “in action” både i toppen og bunden af wilhelmsen.tv. Du kan hente dette plugin her

3: Hvis du har brug for et nyhedsbrevs plugin kan jeg anbefale Mailchimp.com som jeg selv syntes er fantastisk at bruge. Det er nemt, der er gode muligheder for at tilføje tekst og der er en helt masse mail skabeloner på deres hjemmeside. Programmet er gratis hvis du sender under 3000 mails pr. måned. Og husk lige aben. Den er ret sjov nogen gange. Du kan hente deres wordpress plugin og så er det bare at komme i gang.

4: Hvis du har brug for at lave anmeldelser eller “ratings” på din hjemmeside kan du gøre det med Gd star rating , som sætter stjerner ind under alle dine indlæg så folk kan bedømme dine tekster / billeder.

5: Hvis du vil gøre din side mere social kan du tilføje xsd snapr som er et plugin der giver alle dine links deres eget screenshot når man kører musen over linket. Det gør at dine links bliver bedre at se på og det giver din side lidt “bling bling ” . Dette plugin arbejder sammen med hjemmesiden snapr.com

God fornøjelse:-)

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}