I dagens første indlæg har jeg fundet 3 gode annonce netværk du kan bruge til at tjene penge på dit eget website.

Fælles for disse 3 er at de alle sammen er nemme at komme i gang med, har et stort antal relevante annoncer, og er gode til at udbetale penge når du har tjent nogle.

Partner-ads.com

Partner-ads er min egen personlige favorit. Det er her de fleste af mine annoncer på Wilhelmsen.tv kommer fra. Deres hjemmeside er forholdsvis overskuelig og de har en mulighed for at du kan sætte deres annoncer ind i et banner rotations system. Siden har mange forskellige annoncer i mange kategorier.

Iqmedier.dk

Iqmedier.dk ligger på listen som nummer 2, simpelthen fordi jeg først er kommet i gang med dem nu, dog ser deres side overskuelig ud, og de har en god mængde annoncer inde på sitet. Desuden har de også et smart banner rotations system så man kan rotere sine bannere på hjemmeside.

Google Adsense

Google Adsense har jeg i flere år brugt på mange af mine sider. Systemet er forholdsvis nemt at finde ud af, men jeg syntes dog deres annoncer ikke altid er så relevante for mine brugere. Problemet med adsense er at deres system er bygget på keywords. Systemet finder typisk et keyword på din hjemmeside, og finder derefter en relevant annonce til netop den side den er på. Det lyder jo smart nok, hvis det ikke var fordi systemet kun finder keywords på engelsk. Det hjælper jo ikke os danskere så meget.

 

 

 

Om Redaktøren wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.

Del dine tanker om denne artikel

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}