3 gode annoncenetværk du kan tjene penge på

I dagens første indlæg har jeg fundet 3 gode annonce netværk du kan bruge til at tjene penge på dit eget website.

Fælles for disse 3 er at de alle sammen er nemme at komme i gang med, har et stort antal relevante annoncer, og er gode til at udbetale penge når du har tjent nogle.

Partner-ads.com

Partner-ads er min egen personlige favorit. Det er her de fleste af mine annoncer på Wilhelmsen.tv kommer fra. Deres hjemmeside er forholdsvis overskuelig og de har en mulighed for at du kan sætte deres annoncer ind i et banner rotations system. Siden har mange forskellige annoncer i mange kategorier.

Iqmedier.dk

Iqmedier.dk ligger på listen som nummer 2, simpelthen fordi jeg først er kommet i gang med dem nu, dog ser deres side overskuelig ud, og de har en god mængde annoncer inde på sitet. Desuden har de også et smart banner rotations system så man kan rotere sine bannere på hjemmeside.

Google Adsense

Google Adsense har jeg i flere år brugt på mange af mine sider. Systemet er forholdsvis nemt at finde ud af, men jeg syntes dog deres annoncer ikke altid er så relevante for mine brugere. Problemet med adsense er at deres system er bygget på keywords. Systemet finder typisk et keyword på din hjemmeside, og finder derefter en relevant annonce til netop den side den er på. Det lyder jo smart nok, hvis det ikke var fordi systemet kun finder keywords på engelsk. Det hjælper jo ikke os danskere så meget.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.