3 gennemførte youtube videoer som tager den hele vejen

I dagens første tip har jeg samlet 3 helt gennemførte Youtube videoer der løfter måden vi ser video på til et helt nyt plan. Fælles for disse videoer er bruger interaktion, du skal gøre noget for at få noget ud af disse videoer. Derfor kan vi heller ikke vise disse 3 videoer direkte her fra sitet, du skal lige en lille tur ind forbi Youtube for at få det hele med.

Vi starter hårdt ud med en reklame for desperados, som er et firma der sælger øl. Deres video er lavet helt fantastisk godt, det føles næsten som at være der selv. Se videoen lige her http://www.youtube.com/desperados

Videoen er lavet med en hel del bruger interaktion , og dette er de faktisk sluppet rigtigt godt fra.

 

I video 2 har vi en reklame for firmaet tipp-ex der har lavet en helt genial video om en jæger og en bjørn. Se videoen her http://www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M

I første lille video skal du vælge om jægeren skal skyde bjørnen. Når du har gjort det kommer det sjove. Her kan du i toppen af videoen skrive noget bjørnen skal gøre sammen med jægeren.  prøv f.eks. at skrive drunk , shopping, ride eller job i feltet. Vi var helt færdige af grin her på Wilhelmsen.tv da vi så den fulde bjørn med jægeren.

Videoen er helt genialt lavet, og er utrolig sjov. I kommentar feltet på Youtube kan du desuden se hvad man ellers kan få dem til. Men pas på, hvis du skriver noget bjørnen ikke vil, går den i strejke 🙂

I dagens sidste video har vi fundet et klip fra filmen The expendables. http://www.youtube.com/expendables

Dette klip var det første jeg så til det nye format på Youtube, her er der rykket grænser  for hvad man kan og ikke kan på youtube, og det har denne video udnyttet til fulde. Genialt lavet film, se den men husk at skru lidt ned for dine højttalere før du går i gang. Se den igen 2 gange så fatter man hvad der sker:-)

Har du nogle lignende eksempler på fede videoer på youtube ? Så send gerne en kommentar ind, og fortæl desuden hvilke video du bedst syntes om.

wilhelmsendk

far til Alex og Noah . mand til ady . Wordpress nørd siden 2008 , iværksætter og logistik specialist. I dag arbejder jeg med automationer, nocode, kurser og hjælper andre iværksættere med at komme i mål med deres forretninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Mere info om din ekspert!

   Om Christian

   Christian har siden 1999 arbejdet med hjemmesider, systemer og udvikling af nye koncepter, og siden 2005 været med på Wordpress.

   Christian har udviklet alt for danmarks første gratis webhost , der i 2003 var en af de største sider i Danmark og har desuden arbejdet meget med communities , både inden for dating universet og også via diverse social fora.

   I de senere år har christian arbejdet målrettet med optimering af Wordpress sider, no code systemer og integrationer på tværs af diverse services, og er i dag ekspert i Wordpress, Woocommerce og Zapier

    

   Om Christian Wilhelmsen
   wilhelmsen.tv logo1
   Høvej 62,8200,Aarhus N
   Phone: +45 60 59 17 17
   Email: info@wilhelmsen.tv
   betalings ikoner wilhelmsen.tv
   Nyhedsbrev
   Følg Wilhelmsen.tv

   50 Tips til Zapier

   TIlmeld dig for at modtage 50 tips til hvad du kan bruge zapier til !

   Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.