I dag vil jeg fortælle lidt om hvordan du kan bruge twitter både i privaten og i din virksomhed. Jeg fortæller dig både om de mest brugte funktioner og giver dig nogle gode råd til hvordan du kommer videre på twitter.

Videoen er min første del af videoer om social medier.

Følg med i de næste 5 videoer hvor jeg blandt andet fortæller om Facebook, linkedin, 4squared og friend feed. Desuden fortæller jeg om hvilke programmer du kan bruge til at booste din effektivitet på disse forskellige netværk.

God fornøjelse

Christian wilhelmsen

Wilhelmsen.tv | I dag snakker jeg om twitter from christian wilhelmsen on Vimeo.

Støt wilhelmsen.tv. Besøg vores partnere
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Twitter. Første del af mine videoer om sociale medier, 7.0 out of 10 based on 1 ratingRelated Posts with Thumbnails