Responsive Ad Area

Share This Post

Generelt

Nye funktioner på wilhelmsen.tv

Nye funktioner på wilhelmsen.tv

I dag har jeg tilføjet et par nye funktioner til Wilhelmsen.tv . Som jeg tidligere har fortalt virker Wilhelmsen.tv på alle smartphones og de fleste mobil browsere. Desuden har jeg i dag tilføjet relaterede indlæg så du kan følge med i indlæg der minder om det du læser om. Som det sidste er det nu blevet muligt at kommentere på mine indlæg uden at logge ind på hjemmeside. Dette fungere via Facebook og kræver bare at du er logget ind der.

Du kan forvente mange flere indlæg i fremtiden, og jeg er i gang med at lave nye videoer som skal gøre siden mere spændende at læse.

Har du nogle emner jeg skal undersøge? Så send mig en mail eller skriv en kommentar i dette indlæg.

Christian

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Register